Aardbeien romanoff met Pisang Ambon

Het eerste probeersel uit het nieuwste kookboek van Claudia Allemeersch was meteen een voltreffer. Omdat ik verrast was door de combinatie aardbeien – Pisang Ambon probeerde ik dit receptje meteen uit. Zonder overdrijven zijn deze aardbeien de term ‘culinair orgasme’ waardig…

Wat heb je nodig? 250g aardbeien, 5 el poedersuiker, een scheut Pisang Ambon, het sap van een halve citroen en een 10tal verse muntblaadjes

Hoe ga je te werk? Snij de aardbeien in vier, overgiet ze met het mengsel van het poedersuiker, het citroensap en de Pisang. Laat wat trekken en voeg net voor het serveren de muntblaadjes toe.

 

Geef een reactie

  1. 7.20.11
    Bart said:

    lekkerrrrr…..

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy