Cake met kiwi en kers

Weg met de klassieke appelcake! Neem een kiwi en wat kersen, maak een klassiek 4/4 deeg en voor je het weet heb je een heerlijk zomerse cake. Met dank aan Sofie Dumont voor het recept.

Wat heb je nodig? 100g bloem, 100g suiker, 100g boter, 2 eieren, 1 kiwi en 100g kersen

Hoe ga je te werk? Ontpit de kersen en snij ze in twee. Schil de kiwi en snij het in kleine blokjes. Meng de eieren met de suiker, voeg de boter toe en ook de bloem toe. Meng tot je een vloeiend beslag bekomt en voeg het fruit toe. Neem leuke cupcakevormpjes, doe het deeg erin en bak ze een kwartiertje in een oven van 200 graden.

Geef een reactie

  1. 8.21.11

    Erg interessant! Toch weer een beetje geleerd. Ben je van plan hier nog meer over schrijven? Ik ben erg verrast in elk geval.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy