Wraps met gerookte zalm, ei en asperges

Wraps zijn zo’n ingrediënt dat ik haast altijd in huis heb. Mijn dochters zijn er echt verlekkerd op en beleggen ze naar hartelust met kaas, vlees en lekkere groentjes. Ook voor mezelf vormen wraps een echte uitdaging om creatief aan de slag te gaan.  De combinatie tomaat -pesto – mozzarella is ondertussen al een klassieker geworden. Deze variant met asperges, gerookte zalm en ei probeerde ik vandaag…

Wat heb je nodig? 4 wraps, 4 eieren, 200g zalm, 1 bussel witte of groene asperges, peper, zout, boter, wat verse kruiden (peterselie, rucola, dille) en wat kant-en-klare dressing.

Hoe ga je te werk? Schil de asperges, verwijder de harde onderkant en kook ze in lichtgezouten water beetgaar. Bak het roerei met veel boter (let op het ei moet nog lekker smeuïg zijn zodat je het flink kan uitsmeren) en kruid af met peper en zout. Neem vervolgens de wraps, beleg ze met het ei, de gerookte zalm, de asperges en werk af met de verse kruiden en wat dressing. Rol op of maak er driehoekjes van.

Geef een reactie

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy