Zweedse salade met roze garnaal, zure room en dille

Zaterdag was deze salade een gesmaakt onderdeel van ons ‘midzomer’ buffet. Naast de ideale buffetsalade, kan je het ook als aperitiefhapje of ook op de boterham serveren.  Wij zijn alvast fan…

Wat heb je nodig?  500g roze garnalen, 4 el zure room, 1 bussel dille, ½ rode ajuin, peper, zout en het sap van een halve citroen.

Hoe ga je te werk? Doe de roze garnalen in een grote kom, voeg er de zure room bij en werk af met de smaakmakers (dille, de fijngehakte rode ui, het citroensap) en kruid af met peper en zout.

Alternatief? Vervang dan de roze garnalen door fijngesneden gerookte zalm.

Geef een reactie

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy