Bouchons de Bordeaux

Noem het een geluk dat ons nichtje een stageplaats kon bemachtigen in Bordeaux. Noem het nog een groter geluk dat manlief, schoonzus en het andere nichtje het voorbije weekend haar een blitzbezoek brachten. Noem het tot slot nog het grootste geluk dat ze een aantal culinaire souvenirs meebrachten.

Ziehier mijn oogst :

Macarons (niet de echte maar minstens even lekker), grof zeezout met een texmex-toets, een verrassende cakemix met gedroogde tomaten en olijven (waar ik later nog wel eens een berichtje over schrijf) en tot slot de enige echte Bouchons de Bordeaux. Dit is een plaatselijk koekje op basis van amandelen en rozijnen en geparfumeerd met Fine Bordeaux Napoléon De leuke vorm vorm (hoe kan het ook anders in een flessenkurk) maakt dit koekje best presentabel. Alleen aan de smaak moet ik nog wat wennen…

Geef een reactie

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy