Het recept voor de perfecte mojito

Wie zoekt die vindt, zo is het ook bij het maken van cocktails. Al geruime tijd ben ik aan het experimenteren om de juiste verhoudingen te vinden voor het maken van een echte mojito…En het is eindelijk gelukt. Niet allleen de juiste ingerediënten zijn belangrijk ook de juiste werkwijze zorgt voor een perfecte cocktail….

Ingrediënten per glas : 1 limoen, rietsuiker, 10 blaadjes verse munt, ijsschilfers, 5cl Bacardi Superior, soda of spuitwater om het glas verder te vullen.

Bereiding: Snij de limoen in 6 gelijke partjes, doe ze in een glas en strooi er de suiker over. Stamp vervolgens alles fijn met een vijzel. Neem de muntblaadjes en wrijf ze tussen je handen en doe ze in het glas. Voeg de helft van het ijs toe en voeg de rum toe. Roer alles goed door elkaar, voeg de rest van het ijs en de soda toe.

Installeer je op je terras en geniet….

Geef een reactie

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy