Bloggen tips en trics

Sinds geruime tijd ben ik fan van The Pioneer Woman. Leuke posts,  schitterende fotografie, niet te Amerikaans kortom echt iets om jaloers op te zijn. Ze is heel rechttoe rechtaan en daar hou ik van. Gisteren las ik haar interessante post over bloggen en haar persoonlijke raad.  Ik heb er mijn eigen vertaling en interpretatie van gemaakt. De ‘real stuff’ kan je nalezen op www.thepioneerwoman.com

1. Wees jezelf en schrijf zoals je tegen je eigen zus of beste vriendin praat.

2. Post regelmatig een bericht want anders verdroogt je blog (hier is haar vergelijking tussen het water geven van een plant en cactus heel goed gekozen)

3. Stop er voldoende variatie in en bied je lezers een ‘smorgasbord’ aan inhoud aan.

4. Oefening baart kunst en zorgt voor kwaliteitsverbetering

5. Bepaal op een natuurlijke wijze je grenzen en laat je zeker geen grenzen opleggen.

6. Af en toe eens zot doen mag…

7. Zelfspot is een must

8. Let op je eigen vocabulaire en grammaire

9. Ook al heb je last van een ‘writersbloc’, ga door en probeer toch een bericht te posten

10. Koester elke lezer van je blog en zeg hem dit regelmatig

11. En zeg eens wat vaker I love you

Geef een reactie

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy