Croque Savoie met Reblochon, filet de saxe en ei

Op een regenachtige dag als vandaag snakt een mens al eens naar een warme hap. Voor deze croque liet ik mij inspireren door het recept van tartiflette. De aardappelen werden vervangen door brood en de pittige Reblochon bleef overeind. Om de croque compleet te maken,  bakte ik er ook nog een spiegeleitje bij…Bon appetit!

Wat heb je nodig?  4 sneetjes brood, 8 reepjes Reblochon, 8 sneetjes filet de saxe, 2 eieren en peper en zout

Hoe ga je te werk? Beleg de boterhammen met de filet de saxe en de Reblochon en toast ze. Geef er een spiegeleitje bij en een fris slaatje met augurkjes

Geef een reactie

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy