De beste chocoladetaart = les tartes de Françoise

Een culinair orgasme of sex on the plate, geen superlatieven zijn goed genoeg om de chocoladetaart van Les Tartes de Françoise te beschrijven. De taart is vooreerst een echte beauty : het bakpapier, de poedersuiker,… Alles doe je vermoeden dat het om iets heel authentieks gaat. En dan de smaak : lekker smeuiig van binnen en iets meer doorbakken aan de rand. Een must voor elke chocoladeliefhebber.

Adres :  Les Tartes de Françoise, François Laurentplein Gent.

Geef een reactie

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy