Gemarineerde olijven

Joepie, vanavond hebben wij een feestje… Geen uitgebreide meergangenmenu deze keer maar gewoon een gezellige ‘hapje -tapje’ -avond. Het tapje zal éénvoudig zijn : witte of rode wijn en een assortiment streekbieren (Witkap, La Chouffe en Kriekbier van Boon). Voor de hapjes laat ik mij eens goed gaan…Hierbij bezorg ik jullie al het recept voor gemarineerde olijven.

Wat heb je nodig? 1 bokaal groene olijven (liefst van het merk Eldorado), een blik zwarte olijven (ook van Eldorado), 2el provençaalse kruiden, 2 teentjes knoflook, olijfolie en blokjes fetakaas voor de liefhebbers.

Hoe ga je te werk? Spoel de olijven goed af, voeg de kruiden, de knoflook toe en meng goed door elkaar. Laat een paar uurtjes marineren en voeg net voor het opdienen wat fetakaas toe.

Geef een reactie

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy