Hamburgers met pancetta

Een vleugje Italië op je barbecue? Probeer dan deze burgers eens. De creatie van dit recept berust op creatief toeval. Ik had pancetta en vers gehakt gekocht en zocht nog een vleesgerechtje: de pancettaburger was geboren.

Wat heb je nodig? 500g gehakt, 5 grote sneden pancetta, olijfolie, 2el parmasan blend (kruidenmix verkrijgbaar bij Oil&Vinegar)

Hoe ga je te werk? Meng het gehakt met de olijfolie en de kruiden. Verdeel het gehakt in vijf gelijke delen en maak van elk deel een worstje van ongeveer 8cm en draai er het sneetje pancetta rond.

Serveer met een pastasalade en een pittig sausje.

Geef een reactie

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy