Toast met geitenkaas en spek

Een barbecue is bij ons altijd een experiment. Wat hebben wij nog in de frigo liggen en wat kunnen wij er creatief mee doen, dat zijn steeds de vragen. Zo was het gisteren ook : zalmfilet kreeg een flinke portie dille toebedeeld en voor de carnivoren was er een mega cote à l’os…en dit werd ons aperitiefhapje.

Wat heb je nodig? 4 sneden wit brood, geitenkaas die je makkelijk kan smeren, Luikse perensiroop, 8 sneetjes gerookt spek

Hoe ga je te werk? Besmeer één kant van de boterham met perensiroop en de andere kant met geitenkaas. Doe de boterhammetjes dicht en wikkel er de sneetjes spek rond. Leg ze een vijftal minuten op de barbecue, keer af en toe om, snij ze in driehoekjes en trakteer je gasten op het heerlijk hapje.

Geef een reactie

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy