Voor u gelezen: Nigella bijt

‘Houden van’ is licht uitgedrukt, verslaafd aan kookboeken is beter. Inderdaad, ik verslind kookboeken. Niets is leuker dan ze door te bladeren, ideetjes op te pikken en er meteen mee aan de slag te gaan. Momenteel ben ik in de ban van ‘Nigella bijt’. Ook al werd het boek voor het eerst in 2001 gedrukt, blijft het na achtste herdruk razend actueel. Ik hou van Nigella’s stijl. Haar kookstijl is vernieuwend en vooral de manier waarop ze mensen goesting doet krijgen vind ik bijzonder. No nonsense, recht toe recht aan, daar hou ik van.

Het boek is leuk en anders dan anders ingedeeld in verschillende hoofdstukken. Zo spreken ‘Troost eten’ en ‘Kitch koken’  mij het meeste aan. Ik heb al een paar receptjes met stip aangeduid. Dus hou jullie maar vast een Nigella imitatie :-). Binnenkort probeer ik zeker Nigella’s chocolade-kastanjecake en misschien wel gebraden ham in Coca-Cola.

Geef een reactie

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy