Linguine met boschampignons en spekjes

Inspiratie opdoen in kookboeken en er een eigen draai aan geven dat is waar ik van hou. De basis van dit receptje vond ik in Isabella’s Pastabijbel. De boschampignons voegde ik er zelf bij en de smaak zat goed. Experiment geslaagd…

Wat heb je nodig? 250g spaghetti of linguine, 250g boschampignons, 200g spekblokjes of pancetta, 2 eieren, peper en zout, pecorino of parmasan en veel olijfolie.

Hoe ga je te werk? Verhit een flinke scheut olijfolie in de pan, bak de boschampignons en de spekreepjes krokant aan. Kook ondertussen de pasta al dente, giet af en meng er de boschampignons en de spekjes door. Kluts de eieren en meng deze onder het pastamengsel. Werk af met heel veel peper en de kaas en serveer meteen..

Geef een reactie

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy