Aardappel-kaaskoekjes van Claudia Allemeersch

Deze koekjes zijn het tweede probeersel uit het boek ‘Vrienden Vragen’ van Claudia Allemeersch. Zowel mijn gasten als ik waren tevreden met het resultaat. Ze vormen een leuk alternatief aperitiefhapje en zijn nog makkelijk te bereiden ook. Niks dan voordelen dus…

Wat heb je nodig? 2 dikke aardappelen, 4el bloem,  4el parmezaanse kaas, 150g paneermeel, 2 eitjes en mayonaise en verse kruiden voor de dip.

Hoe ga je te werk? Schil de aardappelen en snij ze in gelijke staafjes. Kook de staafjes gedurende 5 minuten in licht gezouten water. Laat ze vervolgens afkoelen en geef ze één voor één een badje van bloem, van ei en van het paneermeel kaasmengsel. Net voor je gasten arriveren bak je ze in de friteuse (180graden en een vijftal minuutjes)

Geef een reactie

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy