Garnaalkroket, blini met grijze garnaal en een cappuccino van grijze garnaal

Wat dacht je van een cappuccino, een gevulde blini en een artisanale kroket en dit allemaal gemaakt van het beste uit onze Noordzee? Dit voorgerecht serveerde ik op kerstavond. Door de feestdrukte is het fotomateriaal niet bijster goed maar het geeft wel een impressie van hoe mooi dit voorgerechtje gepresenteerd kan worden. 

Wat heb je nodig? 6 blini’s, 250g grijze garnalen, een gemengd fijn slaatje van witloof, venkel en koolrabi, zure room, citroen, bieslook en pezo.

Hoe ga je te werk? Beleg de blini’s eerst met het gemengd slaatje, vervolgens met de grijze garnalen en werk af met een toef zure room en wat bieslook.

Serveren met een artisanale garnaalkroket en een cappuccino met grijze garnaal.

Geef een reactie

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy