Temmerman, de beste snoepwinkel van Gent

Poepkes, punaizen, maria’s, toverballen, kruiskes, kloefkes, wippers, beezekes, nonnekesbillen,…Nee,  dit zijn geen koosnaampjes maar gewoon heerlijke namen van snoepjes. Bij Temmerman aan de Gentse Kraanlei vind je ze allemaal. Het is nog een snoepwinkel uit de tijd van toen. Een mooie historische gevel (met afbeeldingen van zes van de zeven werken van barmhartigheid) en een antiek interieur maken deze zaak echt top. Naast snoepjes vind je er ook lekkere koekjes als de typische Gentsche mokken en de Gentsche knopjes. Wil je je beleving helemaal te gek maken, bestel dan je snoepjes in een heerlijke puntzak. Kan het nog authentieker….

Adres: Temmerman, Korte Dagsteeg, Gent (hoek Kraanlei / Patershol)

Geef een reactie

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy