Boelekewis : verrassend kindvriendelijk

Toen manlief onlangs een weekendje weg was, ging ik met mijn dochter gezellig op restaurant. Via de blog van een vriendin leerde ik Boelekewis kennen. Omdat alleen al de naam mij intrigeerde, reserveerde ik ons een tafeltje. Ongedwongen, kindvriendelijk en streekgebonden zo kan je best onze ervaring samenvatten. Het interieur is retro en nodigt door de uitgebreide collectie oude weegschalen en andere brocante uit om eens gezellig rond te wandelen. Ook aan tafel kon Boelekewis mij bekoren. De kaart is uitgebreid en bevat naast de typische klassiekers ook Vlaamse gerechten als stoemp, konijn en balletjes. Ik ging voor een mega portie ribbetjes terwijl mijn dochters kozen voor pensen met appelmoes. Tot slot denken ze bij Boelekewis ook aan de bierliefhebber met een uitgebreide collectie lambik en andere streekbieren…

Adres : Boelekewis, Alsembergsesteenweg 856 in Huizingen (vlakbij het provinciaal domein)

Geef een reactie

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy