De Soeptrien

Wat smaakt er beter bij zo’n weer als een kom verse soep. Meestal is de soep homemade maar af en toe gun ik mijzelf ook een beetje gemak. Sinds kort hoef ik nu niet ver meer te gaan want Aalst is een soepbar rijker. In het Sint-Jorisstraatje vind je De Soeptrien. Ja kan er terecht voor een heerlijke dagsoep en zelfs een duo of trio van soep behoren tot de mogelijkheden. Alles wordt leuk geserveerd en gepresenteerd met een dikke snede boerenbrood, verse balletjes en croutons. Wel opletten dat je op tijd gaat want de plaatsen zijn beperkt.

Geef een reactie

  1. 10.14.11
    Tinie de Lange said:

    Heerlijke soepjes en dat brood…. mmm heerlijk. Ook fruit erbij is lekker en heel origineel!

    Vriendelijke groetjes,
    Tinie de Lange

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy