Houtsiplou = hip en kindvriendelijk

De menukaart is al even frivool als de inrichting, het eten al even leuk gepresenteerd als het volkje dat er rondhangt. Als je snel en budgetvriendelijk wil eten in onze hoofdstad, biedt Houtsiplou een leuk alternatief. Verwacht geen culinaire hoogstandjes (want daar moet je aan de overkant bij Comme Chez Soi zijn) maar de eenvoudige brasseriekeuken. Hamburgers (gemaakt van 100% rundvlees) met frisse garnituur en frietjes zijn dé huisspecialiteit. Je kan er ook creatieve inspiratie opdoen. Zo worden de frietjes geserveerd in een echte bloempot en biedt een gigantische muurschildering van de Brusselse kunstenares CAat je een leuke kijk op onze Vaderlandse geschiedenis. Een kleurrijke en kindvriendelijke aanrader dus.

Geef een reactie

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy