Lasagne ‘Surf and Turf’ met ham en rode poon

Zeebarbeel (mul, rode poon) vind ik best wel een ‘sexy’ visje. Naast aardige looks (met een pittige rode kant en gestroomlijnd lichaam) laat hij zich geweldig verwerken in de keuken. Salades, vissoep tot zelfs deze pastaschotel…heb ik er al mee gemaakt

Wat heb je nodig? 4 verse lasagnevellen, 2 sneetjes gekookte ham, 1 bokaal Toscaanse tomatensaus (Delhaize), 6 stukjes zeebarbeel, peper, zout en verse basilicum voor de afwerking.

Hoe ga je te werk? Begin met het maken van de lasagna. Eerst een laagje pasta, vervolgens een laagje tomatensaus dan weer een laagje pasta vervolgens een laagje gekookte ham, een laagje pasta en afsluiten doe je met een laagje tomatensaus. Bak nadien de zeebarbeel kort en stevig aan en dresseer ze bovenop de lasagne. Schuif nog een kwartiertje in de oven en geniet van deze geweldige (en zelf uitgevonden) ovenschotel.

Geef een reactie

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy