Oudejaarsavond ‘Vintage en back to the seventies’ : tips & trics

1. Plaats zoveel mogelijk theelichtjes, steek ze samen met de vuurkorf aan en geniet van een heerlijk glaasje bubbels op je winterterras.

2. Serveer ‘vintage’ aperitiefhapjes als ajuinsaus met kop en stamppot van savooi met gerookte makreel.

3. Besteed de nodige aandacht van je tafeldecoratie (hier met wat vintage-decoratie en een bordje in leisteen dat als naamkaartje diende).

4. Maak het pronkstuk van de seventies : tong in madeirasaus met huisgemaakte puree.

5. Sluit af met een kleurrijke dessertenparade met seventiesaccenten : minigebakjes  en een sneeuwman-ijstaart van bij de bakker, homemade rijstpap, chantillyroom en kleurrijke bonbons.

Geef een reactie

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy