Gemarineerde camembert

Wat heb je nodig? 2 stuks camembert (met elk 10cm diameter), 1/2 bussel bladpeterselie, 1/2 bussel dille, 15 sprietjes bieslook, wat kervel en 40cl room.

Hoe ga te werk? Hak de kruiden fijn, voeg er de room bij en roer goed door mekaar tot je een glad mengsel bekomt. Snij de camenbert doormidden en smeer de onderkant in met het kruidenmengsel. Leg er ook de bovenkant  weer op en doe de kaas in het papiertje. Laat een nachtje trekken in de frigo en geniet van deze heerlijke kruidenkaas.

Nog een belangrijke tip : Doe niet zoals ik en koop goed rijpe camembert in een ‘verre’ supermarkt. Ik kan je verzekeren dat het rijpingsproces versneld wordt in de auto. Bovendien krijg je er de hele rit het lekkere rijpingsgeurtje gratis bij…

Geef een reactie

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy