Mascarponetorentje met boterwafeltjes en rood fruit

Of het weer er voor iets tussen zit, weet ik niet maar ik heb tegenwoordig een ‘drang’ naar zomerse desserts. Als het dan nog makkelijk te bereiden is en een mooie resultaat oplevert, ben ik helemaal content…

Wat heb je nodig? 25cl room, 250g mascarpone, 10 boterwafels (Jules De Strooper), 3 el bloemsuiker, een scheut limoncello, frambozen en munt voor de afwerking.

Hoe ga je te werk? Klop de gesuikerde room stevig op. Als de room lobbig wordt, voeg je er de mascarpone en de limoncello bij. Vervolgens zoek je een leuk bordje en begin je je torentje met een wafel, een laagje room, een wafel en een laagje room. Afwerken doe je met frambozen, munt en wat wafelkruimels…

Andere mogelijkheden? Dit dessertje kan ook met andere koekjes uit het Jules De Strooper-gamma. Probeer ook eens een andere topping van aardbeien of zomers fruit.

Bedankt, Ann  voor het idee.

Geef een reactie

  1. 7.31.11
    verokeuh said:

    hoe komt ge er toch op ? !
    dit is echt géwéldig ! 😀
    zo simpel dat zelfs ik het kan 😀

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy