Steak tartare, de snelle versie

Wat heb je nodig? 100g gehakte biefstuk (zo vers mogelijk), 50g parmazaan schilfers, 1kl kappertjes, 2 el olijfolie, peper, fleur de sel en een paar blaadjes basilicum.

Hoe ga je te werk? Meng alle ingrediënten door mekaar en werk af met een draai van de pepermolen, een snuifje fleur de sel en wat basilicumblaadjes.

Serveren? Als een spread bij het aperitief of als onderdeel van een snelle lunch.

Geef een reactie

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy