De beste flan met advocaat…

De liefde voor goede culinaire adresjes heb ik duidelijk van mijn moeder. Als geen ander wist en weet ze de betere vakman te vinden. Als er een lekkere taart moest zijn, ging ze vaak langs bij Patisserie De Vos in Aalst. Omdat ik gisteren in de buurt was, maakte ik maar al te graag een ommetje en trakteerde ik mijn gezin op een heerlijk stukje flantaart met advocaat. En ik, ik mijmerde over een leuke culinaire herinnering….

Adres : Patisserie De Vos, Gentsestraat in Aalst. Ook hun sandwiches zijn een aanrader.

Geef een reactie

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy