Huisbereide lamsburgers

Beenhouwersdochter zijn, heeft zo zijn voordelen. Naast een grondige kennis van de stiel en de ‘goei marchandise’ beschik ik ook over echt slagersgereedschap. Af en toe speel ik dan eens ‘beenhouwerken’ en maak ik zelf hamburgers. Een bezoekje aan de Turkse stielgenoot van mijn vader inspireerde mij voor deze burgers :

Wat heb je nodig?  750g lamsgehakt, 250g varkensgehakt, olijfolie, 3 teentjes look en flink wat keftakruiden.

Hoe ga je te werk? Meng alle ingrediënten flink door mekaar en maak er hamburgers of Turkse kebabbrochetjes van.

Serveren? Met pasta of rijst en een stevige salsa

.

Geef een reactie

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy