In de prinsessencaravan….

Daar sta je dan. Alles heb je in het werk gesteld om van je dochters stoere meiden te maken. Altijd ging je in een grote bocht rond de roze kleedjes-rayon, meed je zorgvuldig alles wat naar glitter en glamour rook en wou je er vooral geen prinsessen van te maken…

En dan komt meter Leen met een geweldig idee op de proppen : een echte prinsessencaravan voor het verjaardagsfeestje van onze jongste spruit. De mooie caravan voorzien van alle prinselijke attributen – van servies tot jurken en muiltjes- bezorgden de jonge meiden én venten een onvergetelijke dag.

[slideshow]

En ik? Ik zorgde voor een aangepast prinselijk dessertenbuffet met  een assortiment vers fruit, chocolate cookies, cake en huisbereide pudding en had op het einde van het feestje van al dat roze wel wat pijn aan mijn ogen….

Geef een reactie

  1. 6.7.12

    zo lief! ik wil ook zo een feestje – voor iets oudere prinsessen (die bestaan toch ook hé?)

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy