Een familieportie smaabollen!

‘In voor  een wedstrijdje’ is wellicht iedereen. Zeker als er iets lekkers te winnen valt, zijn jij en ik er wellicht als de kippen bij. Zo ook mijn zus. Toen ze op de Aalst.tv de leuke oproep van de familie Delforge las, stuurde snel een foto in en won ze een VIP-arrangement in het smoutebollen-kraam van Delforge….

Na een hartelijke verwelkoming – met de nodige bubbels- kregen wij een unieke blik achter de schermen van één van de beste kramen van de foor. Gastheer Vincent Delforge vertelde over de rijke familietraditie en hun unieke band van het carnaval van Aalst. Hij verklapte de kinderen een paar smoutebollen-geheimpjes en liet hen geweldig smullen van de huisspecialiteit.  Op het eind bevestigde Vincent ook nog ‘een vettige roddel’. Meer nog het is geen roddel maar een echt feit dat steeds meer carnavalisten gaan voor een speciaal pak smoutebollen : met pickles en stoofvleessaus. Van een uitdagende foodpairing gesproken. Geef mij dan toch maar liever een gewoon pak met bloemsuiker! Tot morgen bij Delforge?

PS Hier kan je ook het filmpje met het volledige verslag bekijken.

Geef een reactie

  1. 2.14.13
    Ellen said:

    Heel leuk! Maar doe mij toch ook maar de gewone versie.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy