Café Caberdouche

Had ik een café dan kwam deze naam zeker in aanmerking. Café Caberdouche, wat een klinkende naam en dan zwijg ik nog over het logo van de zaak. Ik ben zeker dat menig vormgever jaloers zou zijn als hij het zag.

Het was na een zalige wandeling langs bekende en minder bekende plekjes van Brussel dat wij dit café ontdekten. Verscholen tussen de kleine ring en de Koningsstraat heeft Café Caberdouche alles wat een café hoeft te hebben. Het statige hoekpand met lekker veel licht en het gezellige terras met uitzicht op het Vrijheidsplein deden ons automatisch halt houden. Kiezen uit de uitgebreide bierkaart – met veel Brusselse biertjes- was moeilijk.

Een stevige blonde ‘Ginette’ werd mijn keuze terwijl manlief het met ‘Zinnebier’ koos voor het Brussels stadsbier. We genoten en gingen – helaas – veel te vroeg naar huis. Om ook de ‘homemade food’ te ontdekken, wil ik er binnenkort zeker nog eens heen. Wie gaat mee?

Adres : Café Caberdouche, Vrijheidsplein 8, 1000 Brussel

 

Geef een reactie

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy